Zakaj Mojekarte?

Zanesljiv partner za vse vrste prireditev, dogodkov in doživetij ter vsak obseg poslovanja - od dvorane krajevnega kulturnega doma do štadiona z več 10.000 sedeži in turistične atrakcije z več kot milijon obiskovalci letno.

Popolna rešitev za marketing in prodajo vstopnic ter drugih produktov industrije prireditev, dogodkov in doživetij

Organizirate športni, kulturni, ali sejemski dogodek? Upravljate naravno, zgodovinsko, ali drugo turistično znamenitost, muzej, ali galerijo? Ponujate ekskluzivno doživetje? Želite z vašo ponudbo doseči lokalno, regionalno, ali celo mednarodno publiko? Pričakujete nekaj sto, nekaj tisoč, ali celo nekaj sto tisoč obiskovalcev? Za vsako vsebino in vsak obseg poslovanja  vam ponujamo rešitve, s katerimi boste dosegli WOW efekt, vam pa bodo pomagale izboljšati prepoznavnost vaše ponudbe in povečati prodajo.

Najboljši način za upravljanje vaših dogodkov

Ena učinkovita rešitev, ki uspešno združuje prodajo vstopnic in marketinške aktivnosti in ga je mogoče prilagoditi na katerokoli področje. Proces načrtovanja, promocije in izvedbe vašega dogodka bo tako lažji in učinkovitejši.

Najboljša platforma za upravljanje dogodkov

Sodobna digitalna platforma je zasnovana po načelu all-in-one in združuje orodja za promocijo in marketing ter prodajo vstopnic in dugih karakterističnih produktov industrije prireditev, dogodkov in doživetij. Prilagoditi jo je mogoče vsaki dejavnosti in še tako zahtevni specifiki. Proces načrtovanja, promocije in izvedbe postane z uporabo sodobnega orodja ter podprt z znanjem in mednarodnimi izkušnjami preverjenega tima enostavnejši, preglednejši in učinkovitejši ter 100% skladen z zakonskimi podlagami in računovodskimi standardi.

Prepustite se našim strokovnjakom

Medtem, ko se boste vi osredotočili na organizacijo in izvedbo dogodka, bomo mi skrbeli za izzive povezane s prodajo vstopnic. Na podlagi dolgoletnega sodelovanja s partnerji vam bomo svetovali na področju upravljanja informacijskih sistemov in marketinga dogodkov.

Prepustite se našim strokovnjakom

Medtem, ko se vi osredotočate na organizacijo in izvedbo dogodka, mi prevzamemo nase izzive povezane s prodajo vaših vstopnic in drugih produktov. Na podlagi dolgoletnega sodelovanja s partnerji vam bomo svetovali na področjih: upravljanja informacijskih sistemov, baz podatkov, zakonodaje, računovodskih standardov, marketinga, prodaje, kontrole vstopa in drugih ter z vami nesebično delili izkušnje in najboljše poslovne prakse. 

Prodajte več vstopnic

Z avtomatizacijo do uporabniku prijazne in celovite rešitve za prodajo vstopnic, ki bo poskrbela, da se bodo vaši obiskovalci z veseljem vračali. K prodaji bo pripomogla tudi naša prodajna mreža, ki zagotavlja lokalno in regijsko predpordajo z največ razprodanimi dogodki.

Prodajte več

Z nenehnim učenjem in raziskavami, s sprotnim uvajanjem novih tehnologij in dognanj ter sodobnih marketinških in prodajnih pristopov, z neprekinjenim razvojem in stalnim napredkom, zagotavljamo uporabnikom prijazne, enostavne in varne rešitve, ki so jamstvo, da se bodo vaši obiskovalci z veseljem vračali. K uspešnosti prodaje bo doprinesla tudi naša razprostranjena mreža pooblaščenih prodajnih mest, ki omogoča nakupe skoraj na vsakem koraku ter 24 ur vse dni v letu. Blagovna znamka Mojekarte je sinonim za učinkoviti marketing in uspešno prodajo, kar iz leta v leto dokazujemo in potrjujemo z največjim številom razprodanih prireditev in dogodkov.

Zakaj je integrirana platforma Mojekarte najboljša rešitev?

Splet

dostopnost vaše ponudbe vedno in povsod

Inovativnost

strokovno svetovanje, prenos in prilagoditev najboljših praks ter vrhunska podpora

Oblikovanje-01

oblikovanje rešitev po vaših željah in potrebah

Razpoložljivost-01

redne posodobitve in nadgradnje z novimi možnostmi

Ključavnica-01

varnost in zasebnost

ekipa

prilagodljivost vsaki specifiki in vsem obsegom poslovanja

Čas je, da rešite vse izzive povezane s prodajo vstopnic na dogodkih. Zanje poskrbi naša celostna rešitev, vi pa se osredotočite na izvedbo dogodka.

Multidisciplinarno znanje, mednarodne izkušnje in nenehen razvoj že 30 let.

Čas je, da odkrijete celostne in sistemske rešitve za vse izzive povezane s predstavitvijo vaše ponudbe ter prodajo vstopnic in dodatnih produktov, značilnih za industrijo prireditev, dogodkov in doživetij. Mi poskrbimo za arzenal naprednih in učinkovitih orodij, združenih v digitalno platformo Mojekarte, vi pa se lahko 100% osredotočite na vsebinski in izvedbeni del. Uspeh je zagotovljen.

Povejte nam izziv, mi ponudimo produkt.

Hisni_sistemi_03

Hišni sistemi

Enostavni box-office sistemi za prodajo vstopnic v vaši organizaciji.

vstopnica-01

Predprodaja vstopnic

Lokalna in regijska predprodaja vstopnic na portalu mojekarte.si.

kontrolo_pristopa-01

Kontrola pristopa

Uporabniku prijazna, arhitekturno dovršena in tehnološko napredna.

Zaupajte nam vaš izziv in ponudili vam bomo najboljšo rešitev.

Hisni_sistemi_03

hišne rešitve

Enostavne rešitve za: pripravo ponudbe, marketing, prodajo vstopnic in drugih produktov, spremljanje prodaje v realnem času, statistične obdelave ter finančni nadzor prodaje znotraj vaše organizacije ali ustanove.

vstopnica-01

predprodaja

Z oglaševanjem vaše ponudbe na  naših in partnerskih digitalnih medijih ter predprodajo na spletnem portalu mojekarte.si ter v agencijski mreži Mojekarte boste dosegli najširši krog publik in najboljše prodajne učinke.

kontrolo_pristopa-01

kontrola vstopa

Arhitekturno dovršeni, tehnološko napredni, avtomatizirani, uporabnikom prijazni, cenovno dostopni, prilagodljivi in zanesljivi sistemi za elektronsko validacijo vseh vrst vstopnic in kontrolo vstopa na prizorišča.

Blagovna znamka Mojekarte je partner vodilnim kulturnim ustanovam, športnim klubom, promotorjem in organizatorjem koncertnih dogodkov in festivalskih dogajanj, upraviteljem turističnih atrakcij in drugim ponudnikom vsebin v regiji.

Uspešne zgodbe in sodobne poslovne prakse

S partnerji smo v minulih letih nanizali veliko uspešnih zgodb, postavili nove mejnike in oblikovali smernice nadaljnjega razvoja dejavnosti v širši regiji ter nove standardne na področju trženja in prodaje prireditev, dogodkov in doživetij. Nekatere med njimi z velikim veseljem delimo tudi z vami.

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem vam bomo svetovali, delili z vami najboljše in preizkušene poslovne prakse ter vam odgovorili na vaša vprašanja. Prehod iz analognega v digitalni svet sodobnega marketinga in prodaje ter novih produktov je z našo pomočjo hitrejši in enostavnejši kot si morda mislite. 

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.