Zakaj Mojekarte

Zanesljiv partner za vse vrste dogodkov.

Popolna rešitev za vsak izziv povezan z marketingom ter prodajo vstopnic in drugih produktov

Organizirate športni, kulturni, ali sejemski dogodek? Upravljate turistično ali naravno znamenitost, muzej, ali galerijo? Ponujate ekskluzivno doživetje? Želite z vašo ponudbo doseči lokalno, regionalno, ali celo mednarodno publiko? Pričakujete nekaj sto, nekaj tisoč, nekaj desettisoč, ali celo nekaj stotisoč obiskovalcev? Neodvisno od ponujenih vsebin in pričakovanega števila obiskovalcev  vam ponujamo sodobne rešitve, ki bodo pri vaših obiskovalcih izzvale WOW efekt, vam pa bodo pomagale do večje prepoznavnosti in boljše prodaje.

Najboljši način za upravljanje vaših dogodkov

Ena učinkovita rešitev, ki uspešno združuje prodajo vstopnic in marketinške aktivnosti in ga je mogoče prilagoditi na katerokoli področje. Proces načrtovanja, promocije in izvedbe vašega dogodka bo tako lažji in učinkovitejši.

Najboljši način za upravljanje vaših dogodkov

Sodobna digitalna platforma, ki je zasnovana po načelu all-in-one, uspešno združuje orodja za prodajo vstopnic in marketinške aktivnosti ter jo je  mogoče prilagoditi vsakemu področju in vsaki specifiki. Proces načrtovanja, promocije in izvedbe bo postal z uporabo sodobnega digitalnega orodja ter podprt z znanjem in mednarodnimi izkušnjami preverjenega tima enostavnejši, preglednejši in učinkovitejši ter 100% skladen z zakonsko podlago.

Prepustite se našim strokovnjakom

Medtem, ko se boste vi osredotočili na organizacijo in izvedbo dogodka, bomo mi skrbeli za izzive povezane s prodajo vstopnic. Na podlagi dolgoletnega sodelovanja s partnerji vam bomo svetovali na področju upravljanja informacijskih sistemov in marketinga dogodkov.

Prepustite se našim strokovnjakom

Medtem, ko se boste vi osredotočili na organizacijo in izvedbo dogodka, bomo mi prevzeli nase izzive povezane s prodajo vstopnic. Na podlagi dolgoletnega sodelovanja s partnerji vam bomo svetovali na področjih: upravljanja informacijskih sistemov, podatkovnih zbirk, zakonodaje, računovodskih standardov, marketinga, prodaje in kontrole vstopa. 

Prodajte več vstopnic

Z avtomatizacijo do uporabniku prijazne in celovite rešitve za prodajo vstopnic, ki bo poskrbela, da se bodo vaši obiskovalci z veseljem vračali. K prodaji bo pripomogla tudi naša prodajna mreža, ki zagotavlja lokalno in regijsko predpordajo z največ razprodanimi dogodki.

Prodajte več

Z nenehnim učenjem in raziskavami, s sprotnim uvajanjem novih tehnologij ter sodobnih marketinških in prodajnih pristopov ter neprekinjenim razvojem zagotavljamo uporabnikom prijazne, enostavne in varne rešitve, ki so jamstvo, da se bodo vaši obiskovalci z veseljem vračali. K uspešnosti prodaje bo doprinesla tudi naša razprostranjena mreža pooblaščenih prodajnih mest, ki omogoča nakupe skoraj na vsakem koraku ter v režimu 24/7. Blagovna znamka Mojekarte je sinonim za uspešno prodajo, kar iz leta v leto dokazujemo z največjim številom razprodanih prireditev in dogodkov.

Zakaj platforma Mojekarte?

Splet

dostopnost vaše ponudbe vedno in povsod

Inovativnost

vrhunska podpora in strokovno svetovanje

Oblikovanje-01

oblikovanje rešitev po vaših željah in potrebah

Razpoložljivost-01

redno posodabljanje in nadgrajevanje

Ključavnica-01

varnost in zasebnost

ekipa

prilagodljivost

Čas je, da rešite vse izzive povezane s prodajo vstopnic na dogodkih. Zanje poskrbi naša celostna rešitev, vi pa se osredotočite na izvedbo dogodka.

Rešitve, znanje in izkušnje s 30-letno tradicijo.

Čas je, da končno odkrijete celostne in sistemske rešitve za vse izzive povezane s predstavitvijo vaše ponudbe ter prodajo vstopnic in dodatnih produktov, značilnih za industrijo prireditev, dogodkov in doživetij. Mi poskrbimo za arzenal naprednih orodij, združenih v digitalno platformo Mojekarte, vi pa se lahko 100% osredotočite na vsebinski in izvedbeni del.

Povejte nam izziv, mi ponudimo produkt.

Hisni_sistemi_03

Hišni sistemi

Enostavni box-office sistemi za prodajo vstopnic v vaši organizaciji.

vstopnica-01

Predprodaja vstopnic

Lokalna in regijska predprodaja vstopnic na portalu mojekarte.si.

kontrolo_pristopa-01

Kontrola pristopa

Uporabniku prijazna, arhitekturno dovršena in tehnološko napredna.

Lokalna in regijska predprodaja vstopnic in drugih produktov na  mojekarte.si – spletnem portalu z največjo ter kvalitetno in žanrsko pestro ponudbo prireditev, dogodkov in doživetij. Kultura, šport, film, vsebine za družine in otroke, glasbeni / gledališki / filmski festivali, doživetja … 

Zaupajte nam vaš izziv, mi pa vam ponudimo rešitev.

Hisni_sistemi_03

Hišne rešitve (back office & box office)

Enostavne rešitve za: pripravo ponudbe, marketing, prodajo vstopnic in drugih produktov, spremljanje prodaje v realnem času, statistične obdelave ter finančni nadzor prodaje znotraj vaše organizacije ali ustanove.

vstopnica-01

Predprodaja vstopnic

kontrolo_pristopa-01

Kontrola vstopa

Arhitekturno dovršeni, tehnološko napredni, avtomatizirani, uporabnikom prijazni, cenovno dostopni, prilagodljivi in zanesljivi sistemi za elektronsko validacijo vseh vrst vstopnic in kontrolo vstopa na prizorišča.

Zaupanja vreden partner vodilnim podjetjem v regiji

Zgodbe o uspehu

Skozi leta smo skupaj s partnerji nanizali veliko uspešnih zgodb, ki jih z veseljem delimo z vami.
Olimpija razprodala vse sezonske vstopnice
11 julija, 2019

Olimpija razprodala vse sezonske vstopnice

5 let partnerstva s Postojnsko jamo
11 julija, 2019

5 let partnerstva s Postojnsko jamo

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.