Kaj pomeni povsod? Na lastni blagajni tistim kupcem, ki želijo osebni stik in kratek klepet z znanim osebjem na blagajni. Na spletni strani gledališča tistim kupcem, ki jim računalnik ali tablica nista povsem tuja in dajejo prednost nakupom vstopnic v copatah in iz domačega naslonjača. Na fizičnih prodajnih mestih tistim kupcem, ki so praktični in bodo ob obisku bencinskega servisa ali nakupovalnega središča kupili še vstopnice. Na spletni strani distributerja tistim kupcem, ki so zaupajo sodobnim virtualnim ‘veleblagovnicam’ – v konkretnem primeru takšni s ponudbo vstopnic – in profesionalnosti njihovih upraviteljev. Na vaših lastnih dislociranih prodajnih mestih tistim kupcem, ki najbolj zaupajo vaši blagovni znamki in jim je le-ta nekakšno jamstvo za dobro uporabniško izkušnjo.

Verjetno se dnevno srečujete z izzivom prepisovanja razpoložljivih vstopnic v različne sisteme ter z usklajevanjem stanja, vodenje prodajnih statistik pa je komajda obvladljivo. Vse skupaj vam seveda vzame veliko časa, a ne glede na to, koliko napora vložite, ostajajo obiskovalci velikokrat zmedeni, saj se razpoložljivost vstopnic od sistema do sistema razlikuje. Kdaj pa kdaj se zaradi prepisovanja dogajajo tudi neljube napake in se isti stol proda dvakrat.

Pa obstaja rešitev za vse te izzive?

Seveda, to je integrirana platforma, ki vam omogoča, da prireditev vpišete le enkrat, prodajate pa jo povsod in 24-ur dnevno. Zakaj odsvetujemo prepisovanje podatkov? Predvsem zaradi:

  • prihranka vašega časa, ki ga lahko vložite v druge aktivnosti;
  • enovitih statisk prodaje, ki so vam dosegljive z enim klikom;
  • odprave nevšečnosti, ki jih prinaša dvakratna prodaja istih sedežev;
  • enovitega vpogleda v stanje razpoložljivih vstopnic;
  • manjšega števila napak, saj je njihovo odpravljanje že tako stresno, zahteva pa tudi vaš dodatni čas.

Vse navedeno vam v Sloveniji ponuja integrirana platforma www.dragonticketing.com  in www.mojekarte.si.

V kolikor vas zanimajo podrobnosti, bomo z veseljem delili z vami naše 25-letne profesionalne izkušnje na področju upravljanje prireditev (event management) in vam svetovali najboljše rešitve.