Zanesljive, varne in uporabnikom prijazne rešitve za podporo marketinga, prodaje in nadzora vstopa

Modularnost platforme zagotavlja optimalne rešitve za vsako področje in vsak obseg poslovanja.

Vi izberete področje, mi ponudimo rešitev!

Kultura_v2_01-01

Kultura

Napreden sistem za prodajo vstopnic izpolni vse zahteve vaše kulturne ustanove in predstavlja najboljšo rešitev na trgu.

Šport-01

Šport

Rešitev, ki vam pomaga ojačati vez z navijači in poskrbi za obiskanost vseh športnih dogodkov, ki jih organizirate.

Razstavišča-01

Razstavišča

Na osnovi zahtev sodobnih sejmišč smo oblikovali celostno rešitev, ki zagotovi vrhunsko izkušnjo za obiskovalce.

Znamenitosti-01

Naravne znamenitosti

Platforma zagotavlja celovito podporo za upravitelje turističnih znamenitosti in združuje vse elemente, ki jih vaša atrakcija potrebuje za prodajo vstopnic.

Muzeji-01

Muzeji

Računalniško podprta rešitev elektronske prodaje vstopnic prinaša vrsto tehnoloških in organizacijskih novosti, ki jih potrebuje vaš muzej.

Vi izberite področje in nam zaupajte vaše specifične izzive, mi pa vam bomo ponudili najprimernejšo rešitev!

Kultura_v2_01-01

kultura

Napredna platforma za trženje in prodajo abonmajev, vstopnic in drugih produktov lahko izpolni vse zahteve, potrebe in želje vaše kulturne ustanove saj gre za najboljšo rešitev na trgu.

Šport-01

šport

Sklop programskih rešitev, združenih v naši digitalni platformi, vam pomaga krepiti vašo blagovno znamko, posredno pa tudi blagovne znamke vaših sponzorjev, vzdrževati vezi z navijači in podporniki ter povečati obiskanost vaših športnih dogodkov na raven, ki ste si jo vedno želeli.

Razstavišča-01

sejmišča in razstavišča

Na osnovi zahtev in pričakovanj sodobno organiziranih sejmišč in razstavišč na eni strani ter razstavljalcev na drugi strani, smo oblikovali celostno rešitev, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo tudi za obiskovalce.

Blagajna-01

festivalske prireditve

Integrirana platforma zagotavlja celovito podporo organizatorjem gledaliških, glasbenih, filmskih in drugih festivalov. On-line predprodaja vstopnic in drugih festivalskih produktov (kampiranje, parkiranje, itd.), on-line prodaja artiklov,  on-line prijave za akreditacije, festivalske blagajne za izdajo zapestnic in polnjenje računov za negotovinsko plačevanje, gostinske blagajne, elektronska validacija in nadzor vstopa na prozirišča, podpora za več prizorišč, podpora na negotovinsko poslovanje blagajn v sklopu festivala.

Znamenitosti-01

naravne in zgodovinske znamenitosti, doživetja in druge atrakcije

Integrirana platforma zagotavlja celovito podporo upraviteljem turističnih znamenitosti in drugih atrakcij, ne glede na letno število obiskovalcev in je sposobna pokriti še tako visoke dnevne špice na vrhuncu sezone. Programske module je možno izbirati in povezovati tako, da se vedno doseže optimalni nabor funkcionalnosti, ki jih vaša atrakcija potrebuje za učinkovito trženje in uspešno prodajo.

Muzeji-01

muzeji in galerije

Rezervacije za najavljene skupine, prodaja vstopnic za oglede in spominkov na hišni blagajni ter on-line v sodobni spletni trgovini, vodeni ogledi, kontrola vstopa obiskovalcev, prodaja vstopnic za prireditve, statistične analize podatkov – vse na enem mestu. 

Na katerem področju ti lahko pomagamo? Z našo celostno rešitvijo bo prodaja vstopnic enostavna na vsakem dogodku.

Vrhunske kompetence so plod neprekinjenega 30 letnega dela na različnih podočjih in v različnih dejavnostih, zato vsako problematiko, vezano na trženje in prodajo vstopnic, obravnavamo celostno in obvladujemo do najmanjših podrobnosti.

Na katerem področju vam lahko pomagamo rešiti izzive in doseči cilje? Z našo platformo postane prodaja vstopnic pregledna, učinkovita in enostavna na vsakem področju.

Povejte nam izziv, mi ponudimo produkt.

kontrolo_pristopa-01

Kontrola pristopa

Z najnaprednejšo tehnologijo zagotovite hiter, zanesljiv in nadzorovan vstop obiskovalcev na dogodek.

vstopnica-01

Oprema in potrošni material

Poskrbimo tudi za predtiskane vstopnice, akreditacije, vabila in druge materiale, ki jih potrebujete na dogodku.

Preverjene rešitve in produkti za vse izzive in vsak obseg poslovanja.

kontrolo_pristopa-01

elektronska validacija vstopnic in kontrola vstopa na prizorišče

Z najnaprednejšo tehnologijo zagotavljamo hiter, zanesljiv, varen, udoben in nadzorovan vstop obiskovalcev na prizorišče, z elektronsko validacijo vstopnic pa zmanjšujemo možnosti zlorab z vstopnicami in povečujemo zaslužek organizatorjev.

vstopnica-01

oprema, potrošni material, usposobljeno osebje - vse na enem mestu

Poskrbimo lahko za vse kar potrebuje vaš dogodek: blagajne, POS tiskalniki, hitri tiskalniki za tiskanje vstopnic, ročni skenerji za elektronsko validacijo vstopnic, RFID mediji za brezstično plačevanje, tiskanje blanketov v vašem dizajnu,  izdelava akreditacij, tiskanje vabil in drugo. Zagotavljamo tudi preverjeno in odlično usposobljeno prodajno osebje za delo na blagajnah. 

Zaupajo nam zveneče blagovne znamke v dejavnostih kulture, športa, festivalskih dogajanj, atrakcij in doživetij, sejemske dejavnosti

Preberite nekaj uspešnih zgodb

Skupaj s partnerji že več kot 30 let oblikujemo inovativne poslovne prakse, s katerimi postavljamo nove mejnike na področju sodobnega marketinga in prodaje produktov ter nizamo uspešne zgodbe, ki jih z veseljem delimo z vami.

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem bomo z vami delili izkušnje, vam odgovorili na vsa vaša vprašanja ter vam svetovali. Do osmišljanja novih produktov ter sodobne in učinkovite prodaje smo pomagali vsem, ki so nam zaupali. Prepričani smo, da lahko tudi vam.