Oglaševanje prireditev in dogodkov ter predprodaja vstopnic

Zagotavljamo oglaševanje z velikim dosegom ter predprodajo vstopnic na portalu mojekarte.si in v agencijski mreži naših partnerjev.

Prodajna mreža mojekarte.si

Kot upravitelji mreže organizatorjem omogočamo oglaševanje dogodka, predprodajo in prodajo vstopnic.
Ponudba_01_01

Široka ponudba

Marketinška in prodajna mreža mojekarte.si predstavlja stičišče prireditvene ponudbe v Sloveniji in regiji.

materialne_zadeve-01

Predprodaja vstopnic

Naša prodajna mreža zagotavlja lokalno in regijsko predprodajo vstopnic z največ razprodanimi dogodki.

Razpoložljivost

Dostopnost

Široka distribucijska mreža omogoča, da uporabniki vstopnico za vaš dogodek kupijo praktično kjerkoli in kadarkoli.

Marketinška in prodajna mreža mojekarte.si

V vlogi upravitelja spletnega portala mojekarte.si in agencijske mreže pooblaščenih prodajnih mest omogočamo organizatorjem učinkovito digitalno oglaševanje z velikim dosegom ter predprodajo in prodajo vstopnic.
Ponudba_01_01

žanrsko pestra in kvalitetna ponudba

Marketinška in prodajna mreža Mojekarte je stičišče prireditvene ponudbe v Sloveniji in regiji, spletni portal mojekarte.si pa je osrednja vstopna točka in vrata v svet  prireditev, dogodkov in doživetij.

materialne_zadeve-01

predprodaja vstopnic

Največ razprodanih dogodkov in prireditev je nazoren pokazatelj, da se vrhunsko spoznamo na posel distribucije vstopnic, naša razprostranjena prodajna mreža pa zagotavlja lokalno in regijsko prisotnost vaše ponudbe ter odlično predprodajo vstopnic.

Razpoložljivost

dostopnost

Razprostranjena distribucijska mreža in 24/7/365 delujoči portal sta jamstvo, da lahko pride zainteresirana publika do vstopnic za vaš dogodek vedno in praktično na vsakem koraku. 

Dovoli, da obiskovalci odkrijejo vašo prireditev na portalu mojekarte.si. Kontaktiraj nas in z veseljem bomo delili naše dolgoletne izkušnje.

Mreža Mojekarte razproda vsako leto daleč največje število predstav, dogodkov in prireditev!

Objava vašega dogodka na portalu mojekarte.si zagotavlja njegovo odlično vidnost, s čemer se širi krog zainteresiranih publik, dodatni pospešek dobri prodaji pa dajeta ciljana promocija in oglaševanje na naših kanalih. Kontaktirajte nas in z veseljem bomo z vami delili naše dolgoletne izkušnje ter vam svetovali na vseh ključnih področjih trženja in prodaje.

Našemu znanju in izkušnjam v dejavnosti distribucije vstopnic zaupajo tudi naši partnerji, ki sodelujejo z nami v tej dejavnosti.

Z vami delimo nekaj uspešnih zgodb

Skozi leta smo z našimi partnerji nanizali že vrsto uspešnih zgodb in z veseljem jih delimo z vami.

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem vam bomo svetovali, vam predstavili uspešne poslovne prakse in vam odgovorili na vaša vprašanja. Naše konkurenčne prednosti ne ustvarjamo s številom klasičnih prodajnih mest, kar ne zanima več nikogar, temveč z odličnim razumevanjem potreb in pričakovanj današnjih publik. Mreža Mojekarte razproda vsako leto daleč največje število dogodkov kar pomeni, da odlično obvladamo naš posel. 

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.