O nas

Mojekarte.com

Mojekarte.com je večopravilna, integrirana in informacijska platforma, ki organizatorjem dogodkov z različnih področij pomaga do celovitih in uporabnih rešitev za prodajo vstopnic.

S profesionalnim pristopom se lotevamo tako velikih kot manjših dogodkov. V sodelovanju z organizatorji poiščemo učinkovite rešitve, ki jim pomagajo na poti do zastavljenih ciljev, povezanih s prodajo vstopnic. Pri izvajanju storitev se vedno potrudimo vživeti v potrebe izvajalcev in stremimo k izpolnitvi vseh pričakovanj.

Razpoložljivost-01

Razpoložljivost

Naše strokovno osebje je razpoložljivo vse dni v letu, 16 ur dnevno.

Ažurnost-01

Ažurnost

Vsakič znova se trudimo  zagotoviti čim bolj ažurne podatke o vaših prireditvah.

Odzivnost-01

Odzivnost

Na vsako vaše vprašanje bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.

ekipa-01

Zanesljiva ekipa

Vi se osredotočite na organizacijo dogodka, mi pa poskrbimo za ostalo.

Izkušnje-01

Izkušnje

 Na podlagi izkušenj ponudimo konkretne rešitve, povezane s prodajo vstopnic.

Prilagodljivost-01

Prilagodljivost

Pri svojem delu storitve prilagajamo tako organizatorjem kot obiskovalcem.

0
dogodkov letno
0
izdanih vstopnic
0
dogodkov letno
0
izdanih vstopnic

Zgodovina podjetja

Odkrijte bogato 30-letno zgodovino našega podjetja in se popeljite v 80. leta, kamor segajo začetki naše zgodbe.

Čas vstopanja računalništva v družbo

Zgodba podjetja se prične že v 80-ih letih, ko sta Andrej Kores in Zoran Bistrički v času vstopanja računalništva v družbo pričela pridobivati prve izkušnje z razvojem programske opreme. Paralelno z razvojem lastne sistemske razvojne platforme in relacijske baze podatkov razvijata avtorja v tem obdobju tudi prve aplikativne programske rešitve za področje zdravstva. Izkaže se, da njune rešitve pomenijo pionirsko razvojno delo na teh področjih.

Začetki na trgu programske opreme

Z letom 1989 stopita Kores in Bistrički na samostojno podjetniško pot. Prvo desetletje delovanja podjetja lahko označimo kot zgodnje obdobje učenja ter nastajanja in postopnega zorenja tima. Le to je potekalo skozi pičle možnosti in redke priložnosti, ki jih je ponudil takrat še povsem neizoblikovan trg programske opreme. Rezultat tega obdobja iskanj, brez jasne in dokončne ideje o specializaciji za neko določeno področje, je bil resnično pisan portfelj aplikativnih rešitev, v katerem so bile tako poslovne rešitve kot programi za računalniško krmiljenje naprav. K poslovnim rezultatom v prvi fazi delovanja podjetja je pomembno prispeval razvoj inovativnih programskih rešitev za področje zdravstva. Ravno uspešnost le teh je omogočila širitev razvojne ekipe, zato si ta segment delovanja zasluži nekoliko podrobnejšo obravnavo.

Nova razvojna vizija

Druga dekada delovanja od leta 2000 do leta 2010 je obdobje specializacije in popolne razvojne osredotočenosti na celovite rešitve za dejavnosti, v katerih klasični račun nadomešča vstopnica ali pa vaučer (s tujko »ticketing«). Kot posledica vizionarskega, a hkrati natančnega predvidevanja, da bodo ponudniki vstopnic v prihodnjih letih iskali večopravilne in integrirane rešitve ter da bo internetna prodaja vstopnic postala ključen prodajni kanal, je bila oblikovana dolgoročna razvojna vizija z jasno definiranim strateškim ciljem.

Novi standardi prodaje vstopnic

Hoteli smo razviti sodobno, uporabnikom prijazno, tehnološko napredno, večopravilno in popolnoma integrirano digitalno platformo za prodajo vstopnic in izvedenih produktov kot so abonmaji, letne karte, paketi vstopnic, predplačniške kartice in drugi. Bili smo med pionirji uvajanja računalništva v slovensko družbo in to naše poslanstvo smo želeli nadaljevati tudi na poti tranzicije družbe v digitalno dobo. S kreativnimi rešitvami, ki so bile vedno vsaj nekaj korakov pred aktualnimi potrebami uporabnikov in so ponujale več možnosti kot konkurenčne rešitve, smo postavljali na področju prodaje vstopnic nove standarde ter narekovali smernice nadaljnjega razvoja te dejavnosti. Ne samo na domačem trgu temveč tudi v širši regiji.

Ticketing platforma 4. generacije

Tretjo dekado delovanja med leti 2010 in 2020 sta zaznamovali predvsem popolna specializacija podjetja ter internacionalizacija poslovanja. To je obdobje, v katerem družba z akumulacijo tehnoloških, organizacijskih, poslovnih, marketinških in drugih znanj in veščin ter mednarodnih izkušenj doseže najvišjo — ekspertno raven delovanja ter vstopi v svojo zrelo življenjsko fazo, ki jo zaznamujejo internacionalizacija poslovanja, mednarodna uveljavitev strokovnega tima z najbolj žlahtnimi domačimi ter odmevnimi mednarodnimi referencami, uveljavitev glavnega (flagship) razvojnega produkta - digitalne 'ticketing' platforme četrte generacije ter krepitev pozicije in znatno povečanje tržnih deležev blagovnih znamk Mojekarte ter DRAGON Ticketing na domačem in regionalnem trgu.

Vstop v četrto desetletje delovanja

V svoji zreli fazi ob vstopu v četrto desetletje delovanja 16-članska ekipa stalno zaposlenih v družbi Programski atelje A&Z, d.o.o. in hčerinskem podjetju Moje karte d.o.o. Rijeka ohranja kreativnost in nezmanjšan razvojni potencial, vizionarstvo in inovativnost pa sta vgrajena v njen DNK.
Zaupanja vreden partner vodilnim podjetjem v regiji

Zgodbe o uspehu

Vsaka zgodba, ki smo jo napisali skupaj z organizatorji, je edinstvena — zadovoljstvo naših strank namreč predstavlja tudi zadovoljstvo našega podjetja. Preberite nekaj zgodb o uspešnih sodelovanjih!
Olimpija razprodala vse sezonske vstopnice
11 julija, 2019

Olimpija razprodala vse sezonske vstopnice

5 let partnerstva s Postojnsko jamo
11 julija, 2019

5 let partnerstva s Postojnsko jamo

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.