Svoje poslanstvo izpolnjujemo od leta 1990

Z informatizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov ter uvajanjem elektronskega poslovanja za vedno spreminjamo panoge in dejavnosti v katere vstopamo.

Mojekarte

Mojekarte™ je blagovna znamka družbe Programski atelje A&Z, informacijski inženiring, d.o.o., v naravi pa je to večopravilna, integrirana informacijska platforma za podporo marketinga in prodajo vstopnic ter drugih produktov, ki so značilni za industrijo prireditev, dogodkov in doživetij. 

S profesionalnim pristopom ter enako odgovornostjo se lotevamo tako velikih kot tudi manjših priložnosti, ob tem pa ne delamo razlik pri tem, ali proda nekdo 1.000, 10.000, 100.000, ali pa 1.000.000 vstopnic. V sodelovanju s partnerji iščemo optimalne tehnološke in organizacijske rešitve, ki pomagajo doseči cilje, povezane s tržno prepoznavnostjo ponujenih vsebin in prodajo vstopnic. Pri tem se vedno potrudimo vživeti v specifične potrebe partnerjev ter stremimo k izpolnitvi vseh potreb in pričakovanj.

Razpoložljivost-01

razpoložljivost

Naše strokovno osebje je razpoložljivo vse dni v letu in kar 16 ur dnevno.

Ažurnost-01

ažurnost

Vsakič znova se potrudimo  zagotoviti čim bolj ažurne podatke o vaših prireditvah in dogodkih ter odlično informiranost publik.

Odzivnost-01

odzivnost

Na vsako vaše vprašanje bomo odgovorili strokovno in v najkrajšem možnem času.

ekipa-01

strokovna, preverjena in zanesljiva ekipa

Vi se lahko povsem osredotočite na organizacijo in izvedbo,  mi pa bomo poskrbeli za ostalo.

Izkušnje-01

izkušnje

 Na podlagi 30-letnih izkušenj vam lahko vedno ponudimo konkretne, preverjene in delujoče rešitve, povezane s trženjem ter prodajo vstopnic in drugih produktov industrije prireditev, dogodkov in doživetij.

Prilagodljivost-01

prilagodljivost

Kljub temu, da je platforma Mojekarte generično digitalno orodje, naše rešitve in storitve vedno prilagajamo tako ponudnikom vsebin, kot tudi obiskovalcem.

0
dogodkov letno
0
izdanih vstopnic
0
dogodkov letno
0
izdanih vstopnic

Razvoj družbe

Odkrijte vznemirljivo 30-letno zgodovino našega podjetja in se odpravite v 80. leta prejšnjega tisočletja, kamor segajo začetki naše zgodbe.

Čas vstopanja računalništva v družbo

Zgodba podjetja se prične že v 80-ih letih, ko sta Andrej Kores in Zoran Bistrički v času vstopanja računalništva v družbo pričela pridobivati prve izkušnje z razvojem programske opreme. Paralelno z razvojem lastne sistemske razvojne platforme in relacijske baze podatkov razvijata avtorja v tem obdobju tudi prve aplikativne programske rešitve za področje zdravstva. Izkaže se, da njune rešitve pomenijo pionirsko razvojno delo na teh področjih.

Začetki na trgu programske opreme

Z letom 1989 stopita Kores in Bistrički na samostojno podjetniško pot. Prvo desetletje delovanja podjetja lahko označimo kot zgodnje obdobje učenja ter nastajanja in postopnega zorenja tima. Le to je potekalo skozi pičle možnosti in redke priložnosti, ki jih je ponudil takrat še povsem neizoblikovan trg programske opreme. Rezultat tega obdobja iskanj, brez jasne in dokončne ideje o specializaciji za neko določeno področje, je bil resnično pisan portfelj aplikativnih rešitev, v katerem so bile tako poslovne rešitve kot programi za računalniško krmiljenje naprav. K poslovnim rezultatom v prvi fazi delovanja podjetja je pomembno prispeval razvoj inovativnih programskih rešitev za področje zdravstva. Ravno uspešnost le teh je omogočila širitev razvojne ekipe, zato si ta segment delovanja zasluži nekoliko podrobnejšo obravnavo.

Nova razvojna vizija

Druga dekada delovanja od leta 2000 do leta 2010 je obdobje specializacije in popolne razvojne osredotočenosti na celovite rešitve za dejavnosti, v katerih klasični račun nadomešča vstopnica ali pa vaučer (s tujko »ticketing«). Kot posledica vizionarskega, a hkrati natančnega predvidevanja, da bodo ponudniki vstopnic v prihodnjih letih iskali večopravilne in integrirane rešitve ter da bo internetna prodaja vstopnic postala ključen prodajni kanal, je bila oblikovana dolgoročna razvojna vizija z jasno definiranim strateškim ciljem.

Novi standardi prodaje vstopnic

Hoteli smo razviti sodobno, uporabnikom prijazno, tehnološko napredno, večopravilno in popolnoma integrirano digitalno platformo za prodajo vstopnic in izvedenih produktov kot so abonmaji, letne karte, paketi vstopnic, predplačniške kartice in drugi. Bili smo med pionirji uvajanja računalništva v slovensko družbo in to naše poslanstvo smo želeli nadaljevati tudi na poti tranzicije družbe v digitalno dobo. S kreativnimi rešitvami, ki so bile vedno vsaj nekaj korakov pred aktualnimi potrebami uporabnikov in so ponujale več možnosti kot konkurenčne rešitve, smo postavljali na področju prodaje vstopnic nove standarde ter narekovali smernice nadaljnjega razvoja te dejavnosti. Ne samo na domačem trgu temveč tudi v širši regiji.

Ticketing platforma 4. generacije

Tretjo dekado delovanja med leti 2010 in 2020 sta zaznamovali predvsem popolna specializacija podjetja ter internacionalizacija poslovanja. To je obdobje, v katerem družba z akumulacijo tehnoloških, organizacijskih, poslovnih, marketinških in drugih znanj in veščin ter mednarodnih izkušenj doseže najvišjo — ekspertno raven delovanja ter vstopi v svojo zrelo življenjsko fazo, ki jo zaznamujejo internacionalizacija poslovanja, mednarodna uveljavitev strokovnega tima z najbolj žlahtnimi domačimi ter odmevnimi mednarodnimi referencami, uveljavitev glavnega (flagship) razvojnega produkta - digitalne 'ticketing' platforme četrte generacije ter krepitev pozicije in znatno povečanje tržnih deležev blagovnih znamk Mojekarte ter DRAGON Ticketing na domačem in regionalnem trgu.

Vstop v četrto desetletje delovanja

Ob vstopu v četrto desetletje svojega delovanja ohranja 16-članska ekipa stalno zaposlenih v družbi Programski atelje A&Z, d.o.o. in hčerinskem podjetju Moje karte d.o.o. Rijeka kreativnost in razvojni potencial. Vizionarstvo in inovativnost smo vgradili v genetski zapis družbe in zato verjamemo, da bomo tudi v prihodnjih letih ostajali konkurenčni ter še naprej narekovali razvojne trende v dejavnosti.
Zaupanja vreden partner vodilnim ponudnikom prireditev, dogodkov in doživetij v regiji

Zgodbe o uspešem uvajanju inovacij in sodobnih poslovnih praks.

Vsaka zgodba, ki smo jo napisali skupaj z našimi partnerji, je edinstvena — zadovoljstvo naših partnerjev namreč postavljamo na prvo mesto in ga enačimo z zadovoljstvom zaposlenih v našem podjetju. Z velikim veseljem delimo z vami nekatere zgodbe o uspešnih sodelovanjih!

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Odgovorno in z veseljem se bomo posvetili izzivom, ki nam jih boste zaupali, se v njih vživeli in vam svetovali najboljše rešitve. Ponujamo vam naših 30 let izkušenj in dobrih poslovnih praks, ki smo jih skozi to obdobje oblikovali z našimi partnerji. Več znanja in žlahtnejših referenc vam v širši regiji ne more ponuditi nihče drug. 

Želite izvedeti več? Pišite nam.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.